Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

3 τρόποι να αποκτήσετε πιο λεύκα νυχια!

Συχνά λόγω του συνεχούς βαψήματος και των έγχρωμων βερνικιών ,τα νύχια κιτρινιζουν και χάνουν τη λάμψη τους. Αυτό συμβαίνει διότι τα βερνίκια τα εμποδίζουν στο να προσλάβουν οξυγόνο ,αλλα κιτρίνισμα μπορει να προκληθεί και απο τον καπνό του τσιγαρου. Να ,λοιπον, τρεις απλοί τρόποι να ''διορθωθεί'' αυτο το προβληματακι! :
Τι θα χρειαστείτε: λίμα(οχι σκληρή),νερό, οδοντόκρεμα καθε είδους, λεμόνι ,μαγειρική σόδα ,μια μικρη βούρτσα για να τρίψετε τα νύχια και κυρίως όρεξη!

  1. Ξεβάψτε ολοκληρωτικά τα νύχια σας. Σε ένα μπόλ στύψτε χυμό απο λεμόνι ,προσθέστε οδοντόκρεμα και ανακατέψτε καλά με ενα κουτάλι μέχρι το μίγμα να πάρει κρεμώδη μορφή. Με ενα πινέλο (ή και με τα δάχτυλα σας) απλώστε την κρέμα πάνω στα νύχια, βάζοντας αρκετη ποσότητα κάθε φορά και αφήστε το πανω όσο περισσότερο μπορείτε!(Μεχρι μια ώρα). Για να το ξεπλύνετε, βάλτε νερο σε ενα άλλο καθαρο μπόλ και τοποθετήστε για λίγα λεπτά μεσα τα χέρια σας, ώστε να μαλακώσει η κρέμα που λογικά θα χει στεγνώσει. Με τη βουρτσα για τα νύχια (ή μια σκληρή οδοντοβουρτσα θα μπορουσε να κάνει την ίδια δουλειά) τρύψτε καλα τα νύχια για να φύγει το κίτρινο στρώμα που διαλήθηκε απο την κρέμα και ξεπλυθείτε καλά. Σκουπίστε τα χέρια σας και ειστε ετοιμοι!
  2. Σε ενα μπολ βάλτε χυμο απο λεμόνι και ενα κουταλάκι μαγειρικη σόδα. Επαναλάβετε ό,τι και πάνω και τα νύχια σας θα γινουν πιο λεύκα.
  3. Με τη ''μαλακη'' λίμα σας, ''ξύστε" το κίτρινο στρώμα που έχει δημιουργηθει στα νύχια ,προσέχοντας παρόλα αυτά να μην τα καταστρέψετε. Εφόσον εχουν γίνει πιο λευκά, γυρίστε τη λίμα απο τη μεριά που γυαλίζει και τρίψτε τα νύχια σας καλά για να αποκτήσουν τη γυαλάδα που έχασαν απο το ξύσιμο. Τέλος, μια ενυδατική κρεμουλα για τα χέρια και ενα πέρασμα με διαφανές βερνίκι θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου